Kunci Gitar Olgha Bhian - Nguatne Roso Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Olgha Bhian Nguatne Roso Chord

[Intro]
C F Dm G  

[Verse]
C      F
 ademe bengi iki
G           C
 nambahi roso kangene ati
Am       Dm
 kowe tak tresnani
   G             C  G
yo mung siji ning jero ati

C            F
 lintang ing wengi iki
G         C
 tansah anyekseni
Am        Dm
 biyen kowe nate janji
  G                C
nanging saiki mbok blenjani

Em     Am
 sak tenane aku
Em          Am
 isih sayang sliramu
Em           Am
 ning ngopo kowe tego
Dm            G
 gandeng karo wong liyo

[Reff]
           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah nglarani aku

         C   F    G
 sak tenane ati ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G           C   G
 mugo kowe bahagia selawase

[Musik]
C Am Dm G
C F G C

Em     Am
 sak tenane aku
Em          Am
 isih sayang sliramu
Em          Am
 ning ngopo kowe tego
Dm            G
 gandeng karo wong liyo

[Reff]
           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah nglarani aku

         C   F    G
 sak tenane ati ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso

           C    G
 kabeh wis tak korbanke
     F
 kanggo awakmu
        Dm        G
 tapi malah nglarani aku

         C   F    G
 sak tenane ati ku nelongso
           Dm       G
 tetep tak cubo nguatne roso
           F
 wis cukup semene wae
        G           C
 mugo kowe bahagia selawase

Lihat semua Olgha Bhian Chord


CHORD LAINNYA