Kunci Gitar Olgha Bhian - Ora Tak Baleni Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Olgha Bhian Ora Tak Baleni Chord

[Intro]
C
Dm G C 

[Verse]
           F
dewe aku ning kene
  G          C
sepi sing tak rasakne
Am              Dm
 sakwise mbok tinggal lungo
  G             C
kowe nyanding wong liyo

            F
opo mergo kahananku 
       G            C
durung biso nyenengne awakmu
Am              Dm
 wis tak cubo sak mampuku
  G                  C
nanging kurang kanggo awakmu

[Int]
F G C C7

[Reff]
              F
 kudune kowe ngerteni 
         G            C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am             Dm
  susah seneng karo kowe
            G            C C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe

          F
 ngaliho sing adoh
 G     C
  aku ra gondeli
 Am       Dm
  yen pancen lungamu 
     G     C
 iso gawe ayem atimu

[Musik]
F G C A
Dm G C

            F
opo mergo kahananku
       G           C
durung biso nyenengne awakmu
Am             Dm
 wis tak cubo sak mampuku
  G                 C
nanging kurang kanggo awakmu

[Int]
F G C C7

[Reff]
             F
 kudune kowe ngerteni 
         G            C
 yen tresnaku mung kanggo awakmu
 Am             Dm
  susah seneng karo kowe
            G             C  C7
 wis tak korbanke mung dinggo kowe

          F
 ngaliho sing adoh
 G    C
  aku ra gondeli
 Am      Dm
  yen pancen lungamu 
     G     C
 iso gawe ayem atimu
 
 Am       Dm
  wis cukup semene 
       G
 ora tak baleni 
      C
 aku loro ati
 Am       Dm
  wis cukup semene 
       G
 ora tak baleni 
      C
 aku loro ati

Lihat semua Olgha Bhian Chord


CHORD LAINNYA