Kunci Gitar OM Wawes - Yen Wis Chord




OM Wawes Yen Wis Chord

[Intro] 
C Fm C Fm

[Verse]
    C       Gm
yen wis titi wancine
    C       F
aku bakal ninggalke kowe
    Fm              C
wis tak pikir seko relung atiku
       G
sing paling jeru

  C       Gm
kudu nentokke keputusan
C         F
paling abot ning uripku
  Fm             C
pilih lanjut opo cukup semene
      G
aku karo kowe

Dm    G       Em
 susah seneng tak lakoni
       A   Dm
kowe ngleremke ati
        G     C
saben wengi kegowo ngimpi

Dm   G     Em
 ra nyadar koyo ngene
      A    Dm
kangenku karo kowe
     G    C  G
mung ngene akhire

[Chorus]
C   Am   Dm    G
tak culno isi atiku kanggo kowe
     Em Am       Dm      G
sing raiso tergantekke ro wong liyo
C  Am  Dm      G
percoyo suci tresnomu kanggoku
  Em    Am     Dm
bakal tak simpen ning ati
  G     C Am Dm G
tekan sak matiku

[Int] 
Em Am Dm G

 C       Gm
opo wong tuwomu ra mikir
C       F
sing tak rasakke
  Fm             C
loroku wis cukup koyo ngene
       G
mung di sepelekke

Dm   G      Em
 susah seneng tak lakoni
       A   Dm
kowe ngleremke ati
        G    C
saben wengi kegowo ngimpi

Dm   G     Em
 ra nyadar koyo ngene
      A   Dm
kangenku karo kowe
     G    C  G
mung ngene akhire

[Chorus]
C   Am  Dm     G
tak culno isi atiku kanggo kowe
     Em Am       Dm       G
sing raiso tergantekke ro wong liyo
C  Am   Dm       G
percoyo suci tresnomu kanggoku
  Em    Am     Dm
bakal tak simpen ning ati
  G     C Am Dm
tekan sakmatiku
  G     Em Am Dm G
tekan sakmatiku

[Outro] 
C G#-G# G#-G# C



Chord Gitar Terkait