Chord Pakle - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang (ft RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza)

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Pakle Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang Chord

[Intro]
C
C F G C
C F G C

[Verse]
C   F
ora sedelo
  G    C
kowe dadi konco
C      F
barengan ngalor ngidul
    G   C
wis koyo sedulur

C    F
kurangku opo
    G     C
leh ku dadi konco
C     F
opo kurang sing grapyak
      G      C   C-G/B
kok suwe suwe nglunjak

     Am      Em
kowe wis ngerti dekne
      F     C
tak incer awit suwe
    Dm
neng mburiku
     G       C  C-G/B
kowe malah nglimpekke

     Am    Em
sakjane aku rapopo
        F     C
yen gur masalah tresno
        F
nggo konco nyowo
  D      G
wae tak wenehke

[Reff]
 C      F
 aku sing nlateni
 G       C
 kowe sing ndisiki
 Am     Dm
 aku sing ngopeni
   G      C
 kowe sing nduweni

 C     F
 bayangno remuke
 G     C
 ati tak rasakke
 Am     Dm
 aku sing berjuang
   G     C
 kowe sing disayang

 C      F
 aku sing nlateni
 G      C
 kowe sing ndisiki
 Am    Dm
 aku sing ngopeni
   G      C
 kowe sing nduweni

 C     F
 bayangno remuke
 G    C
 ati tak rasakke
 Am     Dm
 aku sing berjuang
   G      C
 kowe sing disayang

[Musik]
C F G C -G/B
C F G C

         C
mergo konco perkarane
       F
aku trimo meneng wae
      G
ati remuk nanging aku
       C
isih milih kekancane
     Am
sing tak tresno
      Dm
malah dilimpe konco
     G
sing tak perjuangke
       C
mung dadi sio sio

C           F
yen susah kowe sambat karo sopo
  G
nangeng lehmu mbales
      C
malah ra kiro kiro
Am          Dm
tak loske timbang mumet pikire
      G          C
sak karep karepe sak bahagiane

     Am      Em
kowe wis ngerti dekne
      F     C
tak incer awit suwe
    Dm
neng mburiku
     G       C
kowe malah nglimpekke

     Am   Em
sakjane aku rapopo
        F     C
yen gur masalah tresno
        F
nggo konco nyowo
  D     G
wae tak wenehke

[Reff]
 C      F
 aku sing nlateni
 G       C
 kowe sing ndisiki
 Am     Dm
 aku sing ngopeni
   G      C
 kowe sing nduweni

 C     F
 bayangno remuke
 G    C
 ati tak rasakke
 Am    Dm
 aku sing berjuang
   G     C
 kowe sing disayang

 C      F
 aku sing nlateni
 G       C
 kowe sing ndisiki
 Am     Dm
 aku sing ngopeni
   G      C
 kowe sing nduweni

 C     F
 bayangno remuke
 G     C
 ati tak rasakke
 Am     Dm
 aku sing berjuang
   G      C
 kowe sing disayang

 C     Dm
 aku sing berjuang
   G   F   C
 kowe sing disayang


Chord Happy AsmaraNdarboy GenkPaklePendhozaRPH Lainnya