Chord Pepeh Sadboy - Nyandingo Neng Aku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Pepeh Sadboy Nyandingo Neng Aku Chord

[Intro]
C Em Am
Dm A F G
Em A Dm G G7

[Verse]
C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe
Dm               A
tombo sing mbok angen 
        G
lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno
                A
nanging lungo karo wong liyo
     Dm                 G  G7
lilakno percoyo ning aku

C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe
Dm               A
tombo sing mbok angen
        G
lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno
  E          A
nanging kabeh sio-sio
      Dm                  G
ikhlasno uwes tak ikhlasno

[Reff]
 F    G           Em
  nyandingo ning aku 
    Am      Dm
 percoyo atiku
     G
 aku ra bakal 
          C            C-Dm
 nglarani koyo mantanmu
-Em    F           G       Em
 wes cukup ikhlasno ono aku
      Am         Dm
 sing dadi tombo atimu
      F        G         (F)
 sing tau catu karo mantanmu

[Musik]
F G E Am Dm G C

C           Em
ra tau tak angen 
       Am
duweni kowe
Dm               A
tombo sing mbok angen
        G
lalekno dekne
                  Em
sing mbok perjuangno
  E          A
nanging kabeh sio-sio
      Dm                  G
ikhlasno uwis tak ikhlasno

[Reff]
 F    G           Em
  nyandingo ning aku 
    Am      Dm
 percoyo atiku
     G
 aku ra bakal 
          C
 nglarani koyo mantanmu
       F           G       Em
 wes cukup ikhlasno ono aku
      Am         Dm
 sing dadi tombo atimu
      F        G          C  A
 sing tau catu karo mantanmu

[Overtune]
 G     A          F#m
  nyandingo ning aku 
    Bm      Em
 percoyo atiku
     A
 aku ra bakal 
          D
 nglarani koyo mantanmu

       G           A      F#m
 wes cukup ikhlasno ono aku
      Bm         Em
 sing dadi tombo atimu
      G        A          D
 sing tau catu karo mantanmu
      G        A          Bm    A
 sing tau catu karo mantanmu uu uu
   G                A
 sepisan maneh hu uu
               D
 percoyo neng aku

Lihat Semua Chord Pepeh Sadboy


Chord Pepeh Sadboy Lainnya