Chord ROOSTERBAND - Aku Ikhlas

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

ROOSTERBAND Aku Ikhlas Chord

Capo fret 3

[Intro]
C
F G Em Am
Dm G C

[Verse]
  C               G
matur nuwun wis tau ngancani
        F       G           C
nanging saiki kowe mblenjani
 C             G
aku eling lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo

Am     Em       F       C
 yowis rapopo atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo
  F                   G
kowe gandeng wong liyo

[Reff]
 F    G          Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo

[Musik]
Am Em F C
Am Em F G

 C             G
aku eling lehmu nglarani
  F                G           C
kowe lungo gandeng karo wong liyo

Am     Em       F       C
 yowis rapopo atiku loro
Am     Em
 yowis rapopo
  F                   G
kowe gandeng wong liyo

[Reff]
 F    G          Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo

 F        G         Em          Am
  (kowe kudu lilo yen aku ngliyo)
 Dm          G            C
  (tak dongakno kowe tambah bahagio)
 F        G          Em        Am
  (kowe kudu nrimo yen aku lungo)
    Dm            G           C
 (kudu ikhlas aku karo wong liyo)

 F    G          Em           Am
  aku wis lilo yen kowe ngliyo
 Dm         G            C
  tak dongakno kowe tambah bahagio
 F    G        Em           Am
  aku rapopo yen kowe ngliyo
  Dm                  G           C
 aku ikhlas ngampet loro neng dodo
  F                G           C  
 aku ikhlas kowe karo wong liyo

Lihat Semua Chord ROOSTERBAND


Chord ROOSTERBAND Lainnya