Chord Safira Inema - Ora Kudu Nduweni

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Safira Inema Ora Kudu Nduweni Chord

C         G       Am     Em
yen pancen tresno ora kudu nduweni
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno senadyan loro ati
C       G     Am     Em
aku ngerteni opo karep'e atimu
F      C
mergo wongtuamu
    Dm     G      C
ora setuju nduwe mantu aku

[Intro] 
C G Am Em F C Dm G C

[Verse]
    C             Em
tak cubo nglalekke sliramu
      F           G
sing ono ning njero atiku
    C          Em
tak roso uwes ora biso
      F             G
jenengmu wes mancep ning dodo

     Am             Em
sak iki wes duwek'e wong liyo
    F           G
aku mung kari biso nerimo
     Am       Em
dungoku mugo urip mulyo
    F          G
senadyan abot tak roso

[Chorus]
C          G      Am     Em
yen pancen tresno ora kudu nduweni
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno senadyan loro ati
C      G     Am     Em
aku ngerteni opo karep'e atimu
F     C
mergo wongtuamu
    Dm    G      C
ora setuju nduwe mantu aku

[Int] 
C G Am Em F C Dm G
C G Am Em F C Dm G

      F             G
jenengmu wes mancep ning dodo

     Am             Em
sak iki wes duwek'e wong liyo
    F           G
aku mung kari biso nerimo
     Am      Em
dungoku mugo urip mulyo
    F         G
senadyan abot tak roso

[Chorus]
C          G      Am     Em
yen pancen tresno ora kudu nduweni
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno senadyan loro ati
C      G     Am     Em
aku ngerteni opo karep'e atimu
F      C
mergo wongtuamu
    Dm     G      C
ora setuju nduwe mantu aku

C          G      Am     Em
yen pancen tresno ora kudu nduweni
F          C      Dm     G
wes tak ikhlasno senadyan loro ati
C      G     Am     Em
aku ngerteni opo karep'e atimu
F     C
mergo wongtuamu
    Dm    G       C
ora setuju nduwe mantu aku

Lihat Semua Chord Safira Inema


Chord Safira Inema Lainnya