Kunci Gitar Siho - Tresno Sejatiku Chord




Siho Tresno Sejatiku Chord

[Reff]
    C       G
 yo mung siji panyuwunku
     Am       Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F      Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm  G
 misahke

      C       G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am   Gm
 atiku gawe ayem
    F      Em      Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
 G          C  G
 sing tak tresnani

  C      Am     Dm
kowe sing tak impi-impi
   G  F  Em
saiki dadi siji
 Am     Dm    G
ora ono sing iso ganteni

  C    Am     Dm
susah seneng dilakoni
  G    F  Em
jalin tresno suci
   Am       Dm     G
berharap nganti tekaning pati

Dm Em
 roso iki
     F    D
sing ono ning ati
          G
kowe sing iso ngerteni

[Reff]
    C      G
 yo mung siji panyuwunku
     Am       Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F      Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm  G
 misahke

      C       G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am   Gm
 atiku gawe ayem
    F     Em     Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
 G        C
 sing tak tresnani

[Musik]
F G Em A
Dm G C C7
F G Em A
Dm G

  C   Am    Dm
susah seneng dilakoni
  G    F  Em
jalin tresno suci
   Am      Dm     G
berharap nganti tekaning pati

Dm  Em
 roso iki
     F    D
sing ono ning ati
         G
kowe sing iso ngerteni

[Reff]
    C       G
 yo mung siji panyuwunku
     Am       Gm
 nyanding kowe sak lawase
    F     Em
 ra ono wong liyo sing iso
 Dm  G
 misahke

      C        G
 mung sliramu sing gawe seneng
 Am   Gm
 atiku gawe ayem
    F     Em       Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
-Em F     Em       Dm
 ra kebayang uripku tanpo kowe
     G   C
 tresno sejatiku



Chord Gitar Terkait