AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Siska Amanda Megat Tresno Chord

Capo fret 4

[Intro]
C G Am G
F Fm C

[Verse]
C                     F
 mendung tangise ning atiku
Dm                G
 ngelingake paras sliramu
Em                  Am
 sing pernah ngelarani atiku
          F             G
sak senengmu sak penakmu

C                     F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm                   G
 nanging tego blenjanji janji
Em             Am
 opo salah awakku iki
      F              G
sehingga engkau pergi

Dm             Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm             F             G
 janji setyo malah megat tresno

[Reff]
       C      G       Am G
 tak kuat kuatno atiku
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek ning jero dodo
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G        C
 yowis tak lalekno cidro iki

[Musik]
G# A# D# -A# Cm
Fm G C 
G# A# D# -A# Cm
Fm G

C                     F
 kowe sing pernah tak tresnani
Dm                   G
 nanging tego blenjanji janji
Em             Am
 opo salah awakku iki
      F              G
sehingga engkau pergi

Dm             Am
 sopo sing ora nelongso?
Dm             F             G
 janji setyo malah megat tresno

[Reff]
       C      G       Am G
 tak kuat kuatno atiku
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek ning jero dodo
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G        C  G
 yowis tak lalekno cidro iki

       C      G       Am G
 tak kuat kuatno atiku
   F                       G
 nahan loro lan ati kang nelongso
       C        G           Am G
 kroso nyesek ning jero dodo
      F
 wong sing tak tresnani
   Em
 malah ninggal janji
   F            G         C
 yowis tak lalekno cidro iki
   F            G        Em  A
 yowis tak lalekno cidro iki
   Dm            G           C
 yowis tak ikhlasno cerito iki

ORIGINAL CHORD

[Intro]
E B/D# C#m B
A Am E

[Verse]
E                     A
 mendung tangise ning atiku
F#m               B
 ngelingake paras sliramu
G#m                 C#m
 sing pernah ngelarani atiku
          A             B
sak senengmu sak penakmu

E                     A
 kowe sing pernah tak tresnani
F#m                  B
 nanging tego blenjanji janji
G#m            C#m
 opo salah awakku iki
      A              B
sehingga engkau pergi

F#m            C#m
 sopo sing ora nelongso?
F#m            A             B
 janji setyo malah megat tresno

[Reff]
       E      B/D#    C#m B
 tak kuat kuatno atiku
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek ning jero dodo
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B        E
 yowis tak lalekno cidro iki

[Musik]
C D G -D/F# Em
Am B E
C D G -D/F# Em
Am B

E                     A
 kowe sing pernah tak tresnani
F#m                  B
 nanging tego blenjanji janji
G#m            C#m
 opo salah awakku iki
      A              B
sehingga engkau pergi

F#m            C#m
 sopo sing ora nelongso?
F#m            A             B
 janji setyo malah megat tresno

[Reff]
       E      B/D#    C#m B
 tak kuat kuatno atiku
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek ning jero dodo
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B        E   B
 yowis tak lalekno cidro iki

       E      B/D#    C#m B
 tak kuat kuatno atiku
   A                       B
 nahan loro lan ati kang nelongso
       E        B/D#        C#m B
 kroso nyesek ning jero dodo
      A
 wong sing tak tresnani
   G#m
 malah ninggal janji
   A            B         E
 yowis tak lalekno cidro iki
   A            B        G#m  C#
 yowis tak lalekno cidro iki
   F#m           B           E
 yowis tak ikhlasno cerito iki

Siapa Siska Amanda ?


Lihat semua Siska Amanda Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA