Chord Sleman Receh - Udan Tangis

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Sleman Receh Udan Tangis Chord

[Intro] 
F Em Dm C
-G/B Am Em F Fm

[Verse]
  C
lewat tembang lagu
       F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wis kadung jeru
   F  Fm C
mencintaimu

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F   Fm  C -G/B
sedih ning batinku

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wes udan
       F Fm C -G/B
mergo tangisanku

[Chorus]
Am          F
katresnan sing tak jaluk
G             C
 seko awakmu sing tetep ning atiku
-G/B Am    F
 nanging opo iso aku
G          C
 hapus cerito loroku

  Am      Em
perih ning atiku hoo
F              C
 yen kelingan janji manismu
   Dm
ra nyono ra ngiro
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F    G
tak cobo nglaleke
          C
nanging ra ono gantine

[Int] 
F G C Am
A Dm G C

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F   Fm   C
sedih ning batinku

    Am
senadyan banyu langit
      F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wes udan
       F  Fm C
mergo tangisanku

[Chorus]
Am          F
katresnan sing tak jaluk
G            C
 seko awakmu sing tetep ning atiku
  Am     F
nanging opo iso aku
G          C
 hapus cerito loroku

  Am       Em
perih ning atiku hoo
F              C
 yen kelingan janji manismu
   Dm
ra nyono ra ngiro
          Am
kabeh kok dadi kok ngene
      F    G
tak cobo nglaleke
           C
nanging ra ono gantine

    F
yo wis cukup
    G     C
semene maturnuwun

Lihat Semua Chord Slemanreceh


Chord Slemanreceh Lainnya