Kunci Gitar SNSK Band - Kahanan Uripku Chord




SNSK Band Kahanan Uripku Chord

[Intro] 
C G Am Em
F G Em Am
Dm G

[Verse]
C       G
kahanan uripku
Am         Em
pancene koyo ngene
F       G
 melarat bondo
   Em   Am
ra duwe opo-opo
Dm          G
pinginku kowe nerimo

C    G
ajur ati iki
Am           Em
tegane kowe ngelarani
F    G
 kowe lungo
      Em      Am
tanpo ninggalke tresno
Dm            G
kowe milih dalan liyo

[Reff]
 Em          A
  tulung rungokno opo
            Dm
 sing ning jero ati iki
          G
 kowe kudu ngerti

 Em      A
  sak tenane atiku
        Dm
 isih tresno kowe
            G
 ora ono sing liyane
           C  G
 yo mung siji kowe

[Musik]
F C F C
F G

C    G
ajur ati iki
Am           Em
tegane kowe ngelarani
F    G
 kowe lungo
      Em     Am
tanpo ninggalke tresno
Dm          G
kowe milih dalan liyo

[Reff]
 Em         A
  tulung rungokno opo
            Dm
 sing ning jero ati iki
          G
 kowe kudu ngerti

 Em      A
  sak tenane atiku
         Dm
 isih tresno kowe
           G
 ora ono sing liyane
              C   G   A
 yo mung siji kowe hoo ooo

[Overtune]
 F#m        B
  tulung rungokno opo
             Em
 sing ning jero ati iki
          A
 kowe kudu ngerti

 F#m     B
  sak tenane atiku
         Em
 isih tresno kowe
            A
 ora ono sing liyane
            D  A
 yo mung siji kowe
            D
 yo mung dinggo kowe



Chord Gitar Terkait