AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Syalut Nggerus Ati Chord

[Intro]
C G Am D
F G C

[Verse]
    C      F       C
tresno iki aku sing merjuangke
   F      G       C
mergo aku sing ngerteni kowe
  F       G
bola bali mbok larani
  Em      Am
nanging aku sih peduli
   Dm       G      C
mergo sayang ku mung kowe siji

[Int]
F G

 C     F       C
aku sadar aku wis nglarani
  F       G        C
marang kowe sing uwis ngerteni
F      G
 pancen aku sing kleru
 Em      Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm     G      C  C7
saikine wis nggerus atiku

[Reff]
 F   G     C
  sak ambane samudro
 F   G     C  C7
  sak jerone segoro
 F     G     Em Am
  senadyan ati iki loro
 Dm    G    C   C7
  nanging aku isih tresno

 F   G      C
  sak ademe angin bengi
 F    G       C  C7
  sak beninge banyu mili
 F      G         Em Am
  mung siji sing tak tresnani
 Dm      G       C
  malah kowe sing gawe loro ati

[Musik]
F G Am
F G C
F G E Am
Dm G

 C     F       C
aku sadar aku wis nglarani
  F       G       C
marang kowe sing uwis ngerteni
F      G
 pancen aku sing keleru
 Em     Am
omonganmu ra tak gugu
  Dm     G      C  C7
saikine wis nggerus atiku

[Reff]
 F   G     C
  sak ambane samudro
 F   G     C  C7
  sak jerone segoro
 F      G     Em Am
  senadyan ati iki loro
 Dm    G    C   C7
  nanging aku isih tresno

 F   G      C
  sak ademe angin bengi
 F    G       C  C7
  sak beninge banyu mili
 F      G         Em Am
  mung siji sing tak tresnani
 Dm      G        C
  malah kowe sing gawe loro ati

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Syalut, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Syalut - Nggerus Ati ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Syalut - Nggerus Ati adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Syalut ?


Lihat semua Syalut Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA