Chord Tombogelo - Blenjani

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Tombogelo Blenjani Chord

[Intro]
C Dm Dm G
Em Am Dm Fm

[Verse]
  C
nelongso rasane
     Dm
wong sing tak tresnani
    G
blenjani janjine
  C       G
rabakal ninggalke

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke

[Int]
Dm G C

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni

[Int]
Dm G C

  Dm       G
kadang aku kudu ngeculke
         Em   Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan karo mempertahankan
G
pie rasane

[Reff]
         F     G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em  Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke

        F     G
 mugo koe tetep kelingan
         Em   Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G           C
 cen bener awak dewe kudu pisahan

[Musik]
Dm Am Dm G
Em Am A Dm G

  C
loro ati iki
     Dm
sing wes mbok apusi
    G
tresnoku sing gede
      C
saiki mbok sepelekke

    C
wes ra kuat ati
   Dm
mendem roso iki
          G
tak pasrahke marang Gusti
     C
sing iso ngerteni

[Int]
Dm G C

  F        G
kadang aku kudu ngeculke
         Em    Am
ben kowe ngerti rasane
    Dm
kelangan karo mempertahankan
G
pie rasane

[Reff]
         F       G
 janjimu ra arep mbaleni
        Em   Am
 jebule koe blenjani
           Dm
 wes cukup semene wae
       G
 loro ati sing tak rasakke

        F     G
 mugo koe tetep kelingan
         Em   Am
 wes tau nggawe kelaran
         Dm
 suket teles sing kudanan
           G           C   D
 cen bener awak dewe kudu pisahan

 [Overtune]
         G      A
 janjimu ra arep mbaleni
        F#m  Bm
 jebule koe blenjani
           Em
 wes cukup semene wae
       A
 loro ati sing tak rasakke

        G     A
 mugo koe tetep kelingan
         F#m   Bm
 wes tau nggawe kelaran
         Em
 suket teles sing kudanan
           A           D
 cen bener awak dewe kudu pisahan
           G      A      G  Gm D
 cen bener awak dewe kudu pisahaaan

Lihat Semua Chord Tombogelo


Chord Tombogelo Lainnya