Chord Utami Dewi Fortuna - Kahanan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Utami Dewi Fortuna Kahanan Chord

[Intro] 
Am F G E
F G Am

[Verse]
  Am         F
kahananku iki, yen tak umpamakke
  G                  F      G
koyo cahyaning bulan kang kalingan mego
       Am    Em
peteng koyo aneng luwung,
       F   Am
suwung sepi tan ono
     G           F       G   Am
kang biso angluwari panandanging ati

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G               F    G
roso nelongso sliramu megatke tresno
   Am        Em
ibarat kembang kang layu
   F      Am
tanpo kumbang asmoro
 G             F
aku kang kebacut tresno kok
     G
tinggal lungo

[Intro] 
Em F Em Am
Em F G Am

[Chorus]
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F      E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F   E
tego ninggal aku lungo

[Intro] 
Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F     E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F    E
dadi memanik ing kalbu

  Am      F
umpamane kowe bali
   G        F
nambani laraning ati dek semono
    Am      F
tak enteni kowe bali
  G            F
bebarengan nyambung tresno dek semono
Am G
hmm

   Am
jerit tangis atiku
   F
tetes luh ing pipiku
  G             F     G
roso nelongso sliramu megatke tresno
   Am       Em
ibarat kembang kang layu
   F      Am
tanpo kumbang asmoro
 G             F
aku kang kebacut tresno kok
     G
tinggal lungo

[Intro] 
Em F Em Am
Em F G Am

[Chorus]
    Am
nglangut ing wanci wengi
      Em
yen rino atiku nelongso
      G
putus talining janji
         F       E
kowe ninggal kembang tresno

  Am
loro laraning ati
       Em
nadyan loro aku nerimo
     G
sliramu cidro janji
         F   E
tego ninggal aku lungo

[Intro] 
Am  F G Am

      Am
tak lilakke lungamu
       Em
nadyan abot jroning rasaku
  G
pepes woting atiku
        F    E
kesayat welat tresnamu

       Am
nadyan adoh dunungmu
        Em
ojo nganti nglalekke aku
  G
kenangan lan sliramu
       F    E
dadi memanik ing kalbu

  Am      F
umpamane kowe bali
   G        F
nambani laraning ati dek semono
    Am      F
tak enteni kowe bali
  G           F
bebarengan nyambung tresno dek semono
 Am
hmm


Chord Utami Dewi Fortuna Lainnya