Chord Vita Alvia - Disleding Kancaku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Vita Alvia Disleding Kancaku Chord

[Intro] 
C  Am  Dm  G
C  Am  Dm  G
C  Am  Dm  G  C

[Verse]
C
opo kowe ra ngeroso salah
         F
kok kowe tego malah ngajaki pisah
          Dm
opo ra mikir sifatmu
           G
opo ra mikir tingkahmu
          F   G
mung gawe loro aku

C
sing nggarai loro atiku
          F
ku krungu jare wes duwe pacar baru
            Dm          G
sing jaremu lucu sing jaremu lugu
          F   G
gur iso ngguyu aku

[Chorus]
            C      F
ojo sampek mbok larani arek'e
           Dm        G    C
wes cukup aku sing mbok larani atine
          C          F
janjiku bakal ngelalekne awakmu
             Dm    G     C
tak ikhlasne masio disleding kancaku

[Intro] 
C  Am  Dm  G
C  Am  Dm  G

C
sing nggarai loro atiku
          F
ku krungu jare wes duwe pacar baru
            Dm          G
sing jaremu lucu sing jaremu lugu
          F   G
gur iso ngguyu aku

[Chorus]
            C        F
ojo sampek mbok larani arek'e
           Dm        G    C
wes cukup aku sing mbok larani atine
          C          F
janjiku bakal ngelalekne awakmu
             Dm    G     C
tak ikhlasne masio disleding kancaku

            C        F
ojo sampek mbok larani arek'e
           Dm        G    C
wes cukup aku sing mbok larani atine
          C           F
janjiku bakal ngelalekne awakmu
             Dm    G      C
tak ikhlasne masio disleding kancaku
             Dm    G      C
tak ikhlasne masio disleding kancaku
             Dm    G      C
tak ikhlasne masio disleding kancaku

Lihat Semua Chord Vita Alvia


Chord Vita Alvia Lainnya