Kunci Gitar Waljes ft Vera Wulan - Kudu Kuat Ati Chord

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Waljes ft Vera Wulan Kudu Kuat Ati Chord

[Intro]
F G C
F G C

[Verse]
  C  G    Am
loro ati iki loro
Em   F
weruh awakmu 
C      G
karo wong liyo
    C   G    Am
senajan ati iki loro
  Em      F
tetep kudu nerimo
  C       G
pasrah Sing Kuoso

        Am             Em
tak terimo sejanan kowe lungo
         F           C
milih bondo ketimbang tresno
  Am      Em
kabeh tak lakoni
    F               G
senajan netes eluh ning pipi

[Reff]
       F   G    C
 paringono aku kuat ati
           F   G
 senajan janji suci iki
      C
 tok blenjani

  F    G
 aku percoyo
    C   Am
 karma kuwi ono
  Dm    G       C
 aku lungo mergo kalah bondo

        Am        Em
tak terimo sejanan kowe lungo
         F           C
milih bondo ketimbang tresno
  Am       Em
kabeh tak lakoni
    F               G
senajan netes eluh ning pipi

[Reff]
       F   G     C
 paringono aku kuat ati
           F    G
 senajan janji suci iki
      C
 tok blenjani

  F    G
 aku percoyo
    C   Am
 karma kuwi ono
  Dm    G        C
 aku lungo mergo kalah bondo

[Musik]
F G C
F G C

 F    G        C
(mas aku ninggal lungo)
   F       G    C
(kowe kudu nerimo kahanane)
  F   G       C       Am
(aku pingin nyanding ro liyane)
   Dm    G          C
(mugo kowe gek oleh gantine)

        Am         Em
tak terimo sejanan kowe lungo
         F          C
milih bondo ketimbang tresno
  Am      Em
kabeh tak lakoni
    F               G
senajan netes eluh ning pipi

[Eeff End]
  F     G        C
 ( sing kuat sabar yo mas)
  F   G     C
 ( kowe kudu bahagia)
  F    G      C      Am
 ( ngelakoni urip iki tanpo aku)
  Dm       G       C
 ( sing tak jaluk gede ngapuramu)

 F   G      C     Am
  aku wis iso nompo kowe lungo
     Dm        G     C
 tak ikhlasno senajan ati loro
   Dm     G
 kowe uwis lungo
       C
 karo wong liyo

Lihat semua Vera Wulan Chord Waljes Chord


CHORD LAINNYA