Chord Wisanggeni - Rumangsamu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Wisanggeni Rumangsamu Chord

[Verse]
     G                    Em
mati-matian aku merjuangne kowe
  Am                       D
nangeng mung mbok anggep sepele
  Bm
kabeh seng tak lakoni
            Em
nggo nyenengne kowe
     Am                       D
tapi kowe seng ra tau nggatek'ke

  G           D
nangeng opo wae
  C              G
kabeh seng tak lakoni
     C       D         G
mung percuma lan sio-sio

    C             D
aku berjuang nggo kowe
     C                     D
kowe berjuang dinggo liyane

[Reff]
         G             Am
 rumangsamu aku iki opo
      D                       G
 aku ono seh mbok anggep ra ono
            Em
 yen pancen kowe
               Am
 ra biso nompo tresno iki
             D
 mbok tulong kondo
                  G  D
 ben ra gawe loro ati

         G                   Am
 aku ngerti tresno ra biso dipekso
            D                 G
 neng ra ngene caramu gawe aku loro
          Em                Am
 yen pancene iki wes dadi dalane
         D                       G   D
 percoyo wae Gusti mboten nate sare

[Musik]
G Em Am D

[Reff]
         G             Am
 rumangsamu aku iki opo
      D                        G
 aku ono seh mbok anggep ra ono
            Em
 yen pancen kowe
               Am
 ra biso nompo tresno iki
             D
 mbok tulong kondo
                  G  D
 ben ra gawe loro ati

         G                   Am
 aku ngerti tresno ra biso dipekso
            D                 G
 neng ra ngene caramu gawe aku loro
          Em                Am
 yen pancene iki wes dadi dalane
         D                       G
 percoyo wae Gusti mboten nate sare

  D       G             Am
 (rumangsamu aku iki opo)
       D                        G
 (aku ono seh mbok anggep ra ono)
           Em                Am
 (yen pancene iki wes dadi dalane)
          D                       G
 (percoyo wae Gusti mboten nate sare)

Lihat Semua Chord Wisanggeni


Chord Wisanggeni Lainnya