Chord WKPkru - Isih Ono Roso

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

WKPkru Isih Ono Roso Chord

[Intro]
F G Em A Dm G

[Verse]
    C         G
nglalekne awakmu
     Am        Em
kui ora gampang
 F           C
aku wes berjuang
         Dm          G
kanggo kowe sing tak sayang

    C          G
nganti tak rewangi
 Am
adus getih 
        F            G
nanging nyatane udu aku
            C   G
sing mbok pilih 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani

   C        Em       Am
atiku wes mbok gawe gelo
    F
aku ra trimo
      G              C C7
koe disanding wong liyo

[Reff]
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A                Dm
  marang kowe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti

[Musik]
Dm Em F G C 
Dm Em F G C G 

  C        G
manise esemmu
         Am     Em
kui mung ngapusi
     F      C
mung kakean janji
           Dm        G
jebul neng mburi nglarani

   C        Em       Am     Em
atiku wes mbok gawe gelo
    F
aku ra trimo
      G              C  C7
koe disanding wong liyo

[Reff]
               F
 nganti kapan ora ilang
 G          Em
  aku tetep sayang
 A               Dm
  marang koe cah ayu dewe
          G            C     C7
 sing wis ngelarani atiku iki

            F
 jujur ati ora lilo
 G         Em
  aku iseh tresno
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti
 A              Dm
  senajan perih rasane ati
   G               C
 jenengmu ora keganti

Lihat Semua Chord WKPkru


Chord WKPkru Lainnya