Chord Xaluna - Aku Mundur

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Xaluna Aku Mundur Chord

Capo fret 5

[Verse]
C                  Dm
 kowe biyen tau janji
               F
tetep bareng bareng
G        C
ora ngapusi

C                  Dm 
 saiki ku mbok larani
         F
kabeh sumpahmu
    G        C G
wes ora kebukti

[Reff]
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C
 lilakno aku

C
 nibo tangi nresnani
                      Dm
mergo tresno kadung suci
kok malah mbok bubrah
             G
saiki kowe polah
piye ora posesif
              C
aku mikir negatif
kau membagi hati
sumpah darlling ini sakit

C
 mbok yo pangerten
                   Dm
kelangan kui ra gampang
mesti nganggo kelingan
               G
karo kabeh kenangan
sorry aku lungo
                 C
ku ngroso kowe bedo
wes dilalekke wae
                 F  
kabeh wes raono guno

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono neng aku
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu

[Reff]
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C
 lilakno aku

[Musik]
C  Em  Dm  F G
C  Em  Dm  F G C

F               G
 tulus suci tresnamu wes ilang
     C          Am
ora ono neng aku
      F                 G
aku kudu iso nglalekke awakmu

[Reff]
           C
 tinggalno aku yen
            Em
 saiki kowe wes ora tresno
         Dm
 kenanganku guangen ono
       F          G
 mimpi saben wengimu

              C
 lintang seng nyritani
            Em
 neng atimu ono seng liyo
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G    C   G
 lilakno aku

         C
 terlalu jero loro seng wes mbok
   Em
 wenehke neng aku
        Dm
 tekan atimu mblenjanji
            F        G
 janji seng uwis ketali

        C
 aku mundur gowo perih
            Em
 seng nyoto ngiris batinku
         Dm
 sayang aku pamit lungo
 F      G     C
 lilakno aku

[Outro]
C-C-G-C

Lihat Semua Chord Xaluna


Chord Xaluna Lainnya