Kunci Gitar Abah Lala - Ngapuranen Aku Chord




Abah Lala - Ngapuranen Aku Chord

[Intro]
C Em F Fm G

[Verse]
     C
lali tansah kelingan 
         Em
yen lagi kasmaran
        F        Fm
ngempet roso tresno 
          C
jroning dodo
      Dm
mergo kahanan 
          C-G/B Am
kang dadi a-la-ngan
          F
ngendem roso tresno
               G
mung kanggo sliramu

[Int]
F G

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo
    Dm               C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe

[Reff]
      C               F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    G            C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati
    Am                   Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        F         G              C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu

  C                    F
 angin wengi kang dadi saksi
   G                 C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am                    Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo

[Musik]
C G/B Am
F Fm C
Dm G Em Am
F G C

      C
tak jaluk mung ngapuro
       Em
ngapuranen aku
    F               Fm          C
aku ngerti yen kowe karo wong liyo
    Dm               C -G/B Am    
semono aku wes nduwe klu-ar-go
          F                     G   
nanging roso iki yo mung kanggo kowe

[Reff]
      C               F
 ning ngarepku sumpah janji karo aku
    G                 C
 trimo jujur senadyan kowe loro ati
    Am                   Dm
 yo mung siji sing tak jaluk kowe ngerti
        F         G             C
 gede roso sayang mung kanggo sliramu

  C                    F
 angin wengi kang dadi saksi
   G                 C
 melu krungu anggone ngucap janji
      Am                    Dm
 mung dadi kenangan sing ra gampang ilang
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo
        F           G            C
 dadi cerito sing gawe tatu ning ndodo



Chord Gitar Terkait