Kunci Gitar Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Aldris Mursyid - Ngadepi Kenyataan Chord

Capo fret 5

[Intro]
C

[Verse]
F
 lungguh neng kene 
     C
neng andingku
F
 neng ambang wates
     C
cahyane bengi lan awan

F
 lungguh neng kene 
  C
karo aku
F
 ojo sepaneng
       C
sing tenang pikiranmu

        Dm
kowe ki cah lanang
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan
           Dm
ojo gersah wae
              G
ngersulo leda lede
          C
mobal pikirane

[Reff]
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso
            Dm            G
 ndang tangio ndang sadaro
              C
 turumu kui miring

F                   C
 sejatine urip kuwi rabedo
F                C
 kabeh podo kari sawang sinawang

        Dm
kowe ki cah lanang
         G
sing kudune kuwat ngadepi
     Am
kenyataan

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan
           Dm
ojo gersah wae
              G
ngersulo leda lede
          C
mobal pikirane

[Reff]
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso
            Dm            G
 ndang tangio ndang sadaro
              C
 turumu kui miring

                Dm
kenyataan seng ugal ugalan
G                 Am
 salah dalan kowe loro tenan
           Dm
ojo gersah wae
              G
ngersulo leda lede
          C
mobal pikirane

[Reff]
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso
            Dm            G
 ndang tangio ndang sadaro
              C
 turumu kui miring

                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso
            Dm            G
 ndang tangio ndang sadaro
              C
 turumu kui miring
                   F
 kekarepan pingin uripmu mulyo
 G                      Am
  nanging kowe ra gelem rekoso
            Dm            G
 ndang tangio ndang sadaro
              C
 turumu kui miring

Lihat semua Kunci Gitar Aldris Mursyid