AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Andros Los Bandros - Kuli No Cidro Chord

[Intro]
C D Bm Em
Am D G G7
C D Bm Em
Am D G

[Verse]
 G            D          Em Bm
aku lilo kerjo saben dino
 C           G            D
esuk awan bengi tetep kerjo
  C          D        G
jaremu ben uripe mulyo

  G             D          Em Bm
nanging kahanane koyo ngene
  C            G          D
kowe milih lanangan liyane
  C           D        G
jaremu sing mapan kerjone

[Reff]
 C            D           Bm Em
 dek tegane kowe mblenjani
          Am           D
 sing tok wedeni gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti

      C      D           Bm Em
 cah ayu tenangno pikirmu
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D        G
 senajan kuli okeh sabetan

[Musik]
C D Bm Em
Am D G G7
C D Bm Em
Am D G

  G             D          Em Bm
nanging kahanane koyo ngene
  C            G          D
kowe milih lanangan liyane
  C           D        G
jaremu sing mapan kerjone

[Reff]
 C            D           Bm Em
 dek tegane kowe mblenjani
          Am           D
 sing tok wedeni gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti

      C      D           Bm Em
 cah ayu tenangno pikirmu
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D      G
 senajan kuli okeh sabetan

 C            D           Bm Em
 dek tegane kowe mblenjani
          Am           D
 sing tok wedeni gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti

      C      D           Bm Em
 cah ayu tenangno pikirmu
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D      G
 senajan kuli okeh sabetan

    C          D
tak ikhlaske lungamu
          Bm       Em
wes tak sabarke atiku
  Am            D        G
kowe uwes milih karo liyane

[Reff End]
        C           D
 yen pancen iki wes nasipku
      Bm           Em
 kudu pisahan karo awakmu
     Am          D        G
 mungkin iki wes dadi dalane
     C        D               C   Cm G
 aku lan kowe wes loss dewe-dewe

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Andros Los Bandros, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Andros Los Bandros - Kuli No Cidro ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Andros Los Bandros - Kuli No Cidro adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Andros Los Bandros ?


Lihat semua Andros Los Bandros Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA