Kunci Gitar Arga Marvel - Getun Ngguri

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Arga Marvel - Getun Ngguri Chord

Capo fret 4

[Intro]
F Em Dm C
F Em Dm G

[Verse]
C      Em     F        G        Em
duh Gusti paringono aku kuat ati
      A        Dm  G
nalikane dilarani
C   Em           F            G        Em
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso
A   Dm             G
  nanging tambah loro

Em          Am
 pingin tak tinggalno
  Bb                   G
nanging ora tego kudune kowe kroso

[Chorus]
 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani
    F                Em
ra iso lali caramu nglarani
   Dm         G
tembus njero ati

 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani
        F                 Em
sok nek wes ngerti wes onok bukti
 F    G       C
ojo getun ngguri

[Int]
F Em F Em
F Em Dm G
C G

C      Em     F        G        Em
duh Gusti paringono aku kuat ati
      A        Dm  G
nalikane dilarani
C   Em           F            G        Em
opo ra mbok pikirno, aku sing uwes rekoso
A   Dm             G
  nanging tambah loro

Em          Am
 pingin tak tinggalno
  Bb                   G
nanging ora tego kudune kowe kroso

[Chorus]
 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani
    F                Em
ra iso lali caramu nglarani
   Dm         G
tembus njero ati

 F   Em            Am      G   D
iki ati sing wes siap mbok larani
        F                 Em
sok nek wes ngerti wes onok bukti
 F    G      F Em F Fm
ojo getun mburi

Lihat semua Kunci Gitar Arga Marvel