Kunci Gitar Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Arga Marvel - Ojo Langsung Ninggalake Chord

[Intro]
F G Em Am  
Dm G C

[Verse]
 C      G          Am
aku tau seneng kowe
A         Dm            G
nanging kowe kok ngelarani
Em           Am   A    Dm
aku wes ra wani mbaleni
          G
cek gak loro ati

[Reff]
  F          G           Em
  yen wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene

   F          G      Em A
  aku trimo opo anane
   Dm              G   C
  ojo langsung ninggalake

[Int]
Dm G C

   C      G             Am
mbiyen aku wes ngrasakno
A     Dm           G
ati loro mergo kowe tego
     Em
neng ngarepe moto
     A           Dm
kowe karo wong liyo
 F      Fm     C
atiku loro kesikso

[Reff]
  F          G           Em
  yen wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene

   F          G      Em A
  aku trimo opo anane
   Dm              G  C
  ojo langsung ninggalake

[Musik]
F G Em Am  
Dm Em F G

[Reff]
  F          G           Em
  yen wes ono seng liyane
           A          Dm
  langsung ngomongke wae
      G          Gm      C
  cek rasane ora loro ngene

   F          G      Em A
  aku trimo opo anane
   Dm              G   C Am
  ojo langsung ninggalake
   Dm              G  Am       F
  ojo langsung ninggalake ho oo
   Dm              G    C
  ojo langsung ninggalake

Lihat semua Kunci Gitar Arga Marvel


close