AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku) Chord

Capo fret 5

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G C G

[Verse]
  C         G       Am
bingung rasane atiku
      Em             F
mergo sikapmu sing suwe-suwe
G         C      G
ora nganggep aku

    C             G
tak mundur ra kuat aku
Am         Em
yen kudu terus mlaku
 F       G       C 
iso-iso aku mati kaku

  Am             Em
sayangmu saiki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan aku mbok anggep ilang

[Chorus]
 C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo
C               G
pancen kudu tak ikhlasno
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C
sing keronto-ronto

[Int]
C G Am Em
F C Dm G C G

  Am             Em
sayangmu saiki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan aku mbok anggep ilang

[Chorus]
  C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo
C               G
pancen kudu tak ikhlasno
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C     G
sing keronto-ronto

 C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo
C               G
pancen kudu tak ikhlasno
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C
sing keronto-ronto

Siapa Berlinda Estrelita ?


Lihat semua Berlinda Estrelita Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA