Chord Brodin - Kudu Piye

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Brodin - Kudu Piye Chord

[Intro]
Am Em F C -G
Am Em F G

[Verse]
    C              G
ora dewe pancen ra dewe
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene
Dm             G
kudu neng omah wae

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe
  Dm    G       C
piye iki kudu piye

[Int]
Am Em Am Em
F G

[Reff]
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane
  F
 ora tegal sawah
               C
 sing mung pas pasan uripe

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane
   F             G
 piye iki kudu piye
          C
 nyambung uripe

[Musik]
Am Em F C -G
Am Em F G

    C              G
ora dewe pancen ra dewe
  Am               Em
kabeh yo melu ngerasakne
     F
ngerasakne kahanan
     C
sing koyo meng kene
Dm             G
kudu neng omah wae

        C                G
nyambut gawe kon nyambut gawe
Am                     Em
ning omah wae soko ngendi bayarane
   F
ra mengko anak bojo
     C
ra betah ngempet luwe
  Dm    G       C
piye iki kudu piye

[Int]
Am Em Am Em
F G

[Reff]
  Am
 iyo yen wong sing nompo
      Em
 gaji saben wulane
   F                C   -G
 koyo guru lan PNS PNS liyane

  Am
 ora bakal bingung
           Em
 sing di pangan bendinane
    F
 mergo mesti nompo
        G
 gajian saben wulane

   Am
 nanging uwong sing ora ajeg
 Em
 penghasilane
   F
 koyok dulur seniman
         C       G
 lan sak penunggalane

    Am
 mesti bingung anggone
     Em
 iki piye carane
   F             G
 piye iki kudu piye
          C
 nyambung uripe

[Outro]
Dm G C


Lihat Semua Chord Brodin


Chord Brodin Lainnya