Kunci Gitar Corazon - Ngremuk Ati

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Corazon - Ngremuk Ati Chord

Capo fret 4

[Intro]
C F G C

[Verse]
 C              -G    Am           -G
aku ngerti saiki kowe wis bedo tenan
  F           G          C
bedo karo pas jaman awal barengan
  E                   Am
sedihe atimu aku sing ono nggo kowe
        F        G        C
nanging opo kowe lali ceritane

  C             -G       Am       -G
saben wayah dalu ing sepine uripku
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene

 E             Am
aku tresno kepati pati
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati
        Dm            Dm-Em
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh nganti saiki

[Reff]
 C     G             Am
 aku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe
   G           C     G
 malah nyepelekke aku

 C              F
 tangis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani (aku di larani)
          F           G         C
 nanging ora gelem pindah liyo ati

[Musik]
F G Am F G

  C           G          Am
saben wayah dalu ing sepine uripku
   F            G            C
tansah kelingan kabeh tentangmu
   E
ngopo ngapusi aku
         Am
milih gandeng ro liyane
    F            G       C
jaremu adewe wis cukup semene

 E             Am
aku tresno kepati pati
  E              Am
nanging kowe ngremuk ati
        Dm
opo tresnaku ning kowe
  F               G
wutuh nganti saiki

[Reff]
 C     G             Am
 aku sing berjuang tenan
          F
 dinggo kowe
   G           C     G
 malah nyepelekke aku

 C              F
 tangis jero ati dadi seksi
        Dm
 aku di larani (aku di larani)
          F           G         C  A
 nanging ora gelem pindah liyo ati

[Overtune]
 D     A             Bm
 aku sing berjuang tenan
          G
 dinggo kowe
   A           D     A
 malah nyepelekke aku

 D              G
 tangis jero ati dadi seksi
        Em
 aku di larani (aku di larani)
          G           A         D A D
 nanging ora gelem pindah liyo ati

Lihat semua Kunci Gitar Corazon