Chord Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am F G Em
Am F G C

[Verse]
 C                  Am
aku isih kelingan dirimu
     Dm                    G
neng bandara iki tak terke lungamu
  Em                       Am
pamit arep kerja nggo masa depanmu
 Dm             G
urip bareng karo aku

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku
 Dm              G      C
ajur sing dadi cita citaku

[Reff]
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku
     Dm             G         C
 ho uwoo kok koyo ngene akhire

 Am 
 sedihing atiku
 F
 kelingan sliramu
 G             C
 aku pingin ketemu

  Am
 itu bukan salahku
   F
 juga bukan salahmu
 G              C
 karna orang tuaku

[Musik]
Am F G Em
Am F G C 

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku
 Dm              G      C
ajur sing dadi cita citaku

[Reff]
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku
     Dm             G         C
 ho uwoo kok koyo ngene akhire

     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku
      Dm                G
 neng bandara iki biyen aku
              C
 ngeterke lungamu

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku
     Dm             G         C
 ho uwoo kok koyo ngene akhire

 Am 
 sedihing atiku
 F
 kelingan sliramu
 G             C
 aku pingin ketemu

  Am
 itu bukan salahku
   F
 juga bukan salahmu
 G              C
 karna orang tuaku

[Outro]
C


Chord Daendels Official Lainnya