Kunci Gitar Derradru - Sayang Ora Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Derradru - Sayang Ora.

Derradru - Sayang Ora Chord

[Intro]
C D G Am D G
C D Em Am D G

[Verse]
       C         D            G
aku ngalah nek cen wes ra betah
             Am       D           G  
timbang nambai loro ning njero ati
             C       D           Em
aku wes berjuang kowe malah ngilang
              Am      D         G
aku wes berkorban kowe ra tenanan

        C    D            G
jujur wae omong terus terang
                Am         D       G
nek pancen nyatane ora due perasaan
            C          D      Em
aku wes gemati kowe ora peduli
            Am     D          G  D
wes tak enteni kowe ora ngerti

[Reff]
       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora
       Em                Bm
 wes ratau ngabari aku lewat WA
      C                 G
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo
        Am                  D
 mbok tulung ojo gawe aku loro

       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora
       Em                Bm
 wes ratau ngekei aku perhatian
     C                  G
 opo saiki uwes bosen karo aku
        Am                  D
 mbok tulung ojo dolanan atiku
            G  G-D/F#
 gawe loro aku

[Musik]
Em Bm C D G-D/F#
Em Bm C D

       C         D            G
aku ngalah nek cen wes ra betah
             Am       D           G  
timbang nambai loro ning njero ati
             C       D           Em
aku wes berjuang kowe malah ngilang
              Am      D         G
aku wes berkorban kowe ra tenanan

        C    D            G
jujur wae omong terus terang
                Am         D       G
nek pancen nyatane ora due perasaan
            C          D      Em
aku wes gemati kowe ora peduli
            Am     D          G  D
wes tak enteni kowe ora ngerti

[Reff]
       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora
       Em                Bm
 wes ratau ngabari aku lewat WA
      C                 G
 nyatane saiki sikapmu uwes bedo
        Am                  D
 mbok tulung ojo gawe aku loro

       G                    D
 jan jane kowe isih sayang opo ora
       Em                Bm
 wes ratau ngekei aku perhatian
     C                  G
 opo saiki uwes bosen karo aku
        Am                  D
 mbok tulung ojo dolanan atiku
            C  D            G
 gawe loro aku gawe loro aku




Chord Gitar Terkait