AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am Em F G C
Dm Am B E

[Verse]
   Am         Em
sabtu jam telu
  Dm             G
kowe whatsapp aku
          Am         Em
ngajak mlaku bebarengan
       Dm         G
tapi kowe ora bungah
        
  Am                      Em
pie kahanan sing paling nyaman
       F               C
naliko kowe wes ono liyane
     Dm                       Em
ati iki dudu bahan nggo dolanan
      F                        G
kowe malah nesu aku mung meneng wae

  Am        Em
kowe malah mlayu
      Dm       G
tanpo ngabari aku
   Am          Em
telfon ra diangkat
      Dm        G
atiku koyok disayat

 Am                    Em
opo seng tak laksanakne
     F                  C
tapi kowe malah karo liyane
   Dm                 Em
Gusti kulo kudu kepiye
 F           G           C
opo aku kudu iso ngikhlasne

[Int]
Dm G Em Am Dm G

[Reff]
            C               Em
 taman bantaran kutho mediun
        F           G        C
 naliko pacaran wes siap tunangan
       Am
 nalikane kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot
        F          G          C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G          C
 kecuali takdir Ilahine Gusti

[Musik]
Am Em F C
Dm Am B E

  Am        Em
kowe malah mlayu
      Dm       G
tanpo ngabari aku
   Am          Em
telfon ra diangkat
      Dm        G
atiku koyok disayat

 Am                    Em
opo seng tak laksanakne
     F                  C
tapi kowe malah karo liyane
   Dm                 Em
Gusti kulo kudu kepiye
 F           G           C
opo aku kudu iso ngikhlasne

[Int]
Dm G Em Am DmG

[Reff]
            C               Em
 taman bantaran kutho mediun
        F           G        C
 naliko pacaran wes siap tunangan
       Am
 nalikane kowe pedot
     Em
 ojo sampek gawe repot
        F          G          C
 mugo-mugo kowe nrimo lan legowo

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G       C
 kecuali takdir Ilahine Gusti

       F        Dm
 raono sing ora biso 
         Em       Am
 halangi impenku iki
      Dm        G       C
 kecuali takdir Ilahine Gusti

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Edo Dwi, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Edo Dwi - Bantaran Ninggal Kenangan adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Edo Dwi ?


Lihat semua Edo Dwi Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA