Chord Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Enno WorrWorr - Seyegan Ninggal Kenangan Chord

[Intro]
C Em F C
C Em F C

[Verse]
C                 Em
 dek opo kowe ora kelingan
F                   C       G
 ngucap janji wegah kelangan
C                  Em
 tresno iki jebule mung nggo dolanan
F              C           G
 saikine kabeh tinggal kenangan

C                   Em
 kowe tau ngucap janji karo aku
F             C         G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                      Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F                    G
sakwise atiku mbok gawe tatu

[Reff]
   C
 kowe lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                 C
 kepengen urip sesandingan

   C
 koyo ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C  
 jebule ning mburi nduwe gendakan

[Musik]
C G Am Em
F C G C

C                  Em
 kowe tau ngucap janji akro aku
F             C         G
 jaremu ora biso tanpo aku
C                      Em
 nanging kabeh cerito iki dadi awu
   F                    G
sakwise atiku mbok gawe tatu

[Reff]
   C
 kowe lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan

   C
 koyo ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan

   C
 kowe lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan

   C
 koyo ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan

   C
 kowe lungo
           G
 ninggalke aku ning kene
      Am                      Em
 sakwise kowe gandeng karo dekne
       F
 opo kowe ra kelingan
        C
 naliko ning seyegan
     G                C
 kepengen urip sesandingan

   C
 koyo ngene
        G
 rasane wong kelaran
    Am              Em
 atine rasane remuk tenanan
           F
 kowe sing tak perjuangke
        C
 nganti mati-matian
     G                      C
 jebule ning mburi nduwe gendakan

Lihat Semua Chord Enno WorrWorr


Chord Enno WorrWorr Lainnya