AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Gacobrush - Mlaku Saklawase Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Am Dm G
E Am DmG

[Verse]
C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan
             C Am F G
mlaku saklawase

[Reff]
   C  Am             Dm  G
 kowe sing tak tresnani
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak arepke

   C  Am        Dm G
 mugo tekan tuwo
             Em    Am
 tresno sing dijogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G       C
 nyowo kito sedoyo

[Musik]
C F Dm G
F G C Dm G

C
ning jero ati iki
   Am
sliramu sing biso
        Dm
nglerem atiku
       G
nganti tekan saiki

    C
panggon ati
              Am
wis ono panah tresnamu
     Dm
usahamu sing gedhe
      G
iso bebarengan
             C Am F G
mlaku saklawase

[Reff]
   C  Am             Dm  G
 kowe sing tak tresnani
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak arepke

   C  Am        Dm G
 mugo tekan tuwo
             Em    Am
 tresno sing dijogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G        C 
 nyowo kito sedoyo

   C  Am             Dm  G
 kowe sing tak tresnani
         Em        Am
 ojo nganti mblenjani
           F         G
 kowe sing tak arepke

   C  Am        Dm G
 mugo tekan tuwo
             Em    Am
 tresno sing dijogo
            F
 ngantos Gusti mendhet
       G        C Am F
 nyowo kito sedoyo
       G        C Am F
 nyowo kito sedoyo
       G        C
 nyowo kito sedoyo

Siapa Gacobrush ?


Lihat semua Gacobrush Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA