AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi Chord

Capo fret 2

[Intro]
F Fm C Am
Dm G C G

[cowok]
C
maturnuwun
F           Fm       C
 sampun ngancani uripku
Dm        G          
 senajan aku durung
    Em       Am
iso nenani kowe
   Dm         G        C G
mergo durung ono rejekine

[cewek]
  C
sepurane kang mas
F      Fm            C
 aku milih ninggal lungo
Dm          G
 mergo wong tuaku
      Em            Am
milih sing luwih mulyo
  Dm         G          C
tekan semene aku tinggalno

[cewek]
Am           Em
 aku jane iseh gelem berjuang
  F              G      C
nanging wong tuaku ngakon pisahan

[cowok]
Am             Em
 tak tompo kabeh keputusanmu
 F             G    C   C7
aku sadar karo keadaanku

[Reff] [duet]
              F    Fm        C
 kutho jogja iki sing dadi seksi
 Am   Dm        G            C 
  naliko kowe medot tresno iki
   F    Fm      C     Am
 dudu karepe ati iki
     Dm                  G
 sepurane aku wes ngelarani
               C
 kowe sing gemati

[Int]
F G

[cewek]
  C
sepurane kang mas
F      Fm            C
 aku milih ninggal lungo
Dm          G
 mergo wong tuaku
      Em            Am
milih sing luwih mulyo
  Dm         G          C
tekan semene aku tinggalno

[Musik]
F Fm C Am
Dm G C

[cewek]
Am           Em
 aku jane iseh gelem berjuang
  F              G      C
nanging wong tuaku ngakon pisahan

[cowok]
Am             Em
 tak tompo kabeh keputusanmu
 F             G    C
aku sadar karo keadaanku

[Reff] [duet]
              F    Fm        C
 kutho jogja iki sing dadi seksi
 Am   Dm        G            C 
  naliko kowe medot tresno iki
   F    Fm      C     Am
 dudu karepe ati iki
     Dm                  G
 sepurane aku wes ngelarani
               C  G
 kowe sing gemati

[duet]
C
cukup semene
F      Fm         C
 awakdewe bubar wae
Dm         G
 mergo tresno iki
    Em        Am
ra iso diteruske
 Dm        G      C
aku kowe dudu jodone
 Dm        G        C
aku kowe dudu jodone

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Galih Rangga, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Galih Rangga & Monica - Jogja Dadi Seksi adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Galih Rangga ?


Lihat semua Galih Rangga Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA