AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Getwellsoon True - Walking Alone Alone Chord

[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm -G C

[Verse]
   C         Em
mlaku dewe dewe
         Am      Em
kowe wes karo liane
  F          C
remuk ati iki
         Dm         G
kelingan kowe nglarani

  C           Em
kowe tak percoyo
      Am        Em
malah kowe ngeliyo
    F           C
ati iki remuk rasane
      Dm       G           C  F G
nalikane weruh kowe ro liyane

[Slow Rap]
C                     G
 mbiyen ku kenal sliramu
                       Am
pas bar aku nyandang tatu
                     Em
kowe teko nggowo tresno
                    F
neng kok akhire keloro
                      C
tiwas uwes nyandang keren
                   Dm
jebul kowe malah balen
                      G
kekancanku wes tak loske
                   C
malah kowe nyepelekke

[Reff]
   F                G
 sabar aku kudu sabar
          Em                   Am
 ngelingi kowe wes due seng liane
  A             Dm
 aku wong ra nduwe
            G
 kulino disepelekke
               C  C7
 kudu teteg atine

   F                  G
 sayang aku bacut sayang
         Em
 nggawe aku bimbang
                     Am
 kudu mandek po berjuang
    A        Dm
 di kuat kuatke
                  G
 urip mung mampir ngombe
                  C  C7
 digawe seneng atine

[Musik]
F G Em Am A
Dm G C C7

[Slow Rap]
C                  G
 rono rene ku berjuang
                   Am
nanging kowe malah ilang
              Em
kowe kui tak enteni
                   F
tapi ora ngrumangsani
                C
kowe butuh aku moro
                Dm
aku butuh kowe lungo
                       G
pancen kowe mung nggawe atiku
         C   C7
tansah kuciwo

[Reff]
   F                G
 sayang aku ora popo
              Em
 mbok tinggal lungo
               Am
 aku ora nelongso
     A         Dm
 wes cukup semene
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                   C   C7
 matursuwun sakdurunge

   F                  G
 sayang aku bacut sayang
         Em
 nggawe aku bimbang
                     Am
 kudu mandek po berjuang
    A        Dm
 di kuat kuatke
                  G
 urip mung mampir ngombe
                  C  C7
 digawe seneng atine

   F                G
 sayang aku ora popo
              Em
 mbok tinggal lungo
               Am
 aku ora nelongso
     A         Dm
 wes cukup semene
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                   C   C7
 matursuwun sakdurunge

               Dm
 wes cukup semene
                 G
 tresnaku kanggo kowe
                     C
 mugo langgeng ro liane

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Getwellsoon True, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Getwellsoon True - Walking Alone Alone ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Getwellsoon True - Walking Alone Alone adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Getwellsoon True ?


Lihat semua Getwellsoon True Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA