Chord GMLT - Percuma

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

GMLT - Percuma Chord

[Intro]
Am F G E
Am F G E
Am G F G C

[Verse]
C              Am
percuma usahaku koyo ngopo
         F       C       G
yen neng matamu aku ora ono
       C
ibarat krupuk neng warung makan
         Am
meskipun selalu ada
     F                G
tapi ku bukan yang utama

[Reff]
        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E                    Am
 gawe gelo neng njero ati iki

Am
 susahe karo aku senenge karo de e
F
 kowe radue ati gawe gelo aku iki
G
 butuh waton nyeraki 
                E
mbasan wes kepenak aku tok tinggal pergi

Am
 sakit karena menangis
                F
lelah karena mencoba
                                  G
namun aku tetap tersenyum dan bahagia
                                     E
ngono yo ngono, nanging ojo ngono-ngono
                                   Am
titenono sesok ra layat nek kowe mati

[Reff]
        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E                    Am
 gawe gelo neng njero ati iki

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati

        Am
 kowe susah njaluk tulung sopo
         F
 kowe mulyo aku mbok lalekno
      G
 usahaku blas ora berarti
        E
 gawe gelo neng njero ati
      Am
 ati iki

[Outro]
Am F G Am


Lihat Semua Chord GMLT


Chord GMLT Lainnya