AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara - Kangen De e Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Am Dm G
Am F G C 

[Verse]
G                     Dm
 mbiyen kowe tau ning atiku
G                    C
 wis tak arepke dadi jodoku
Am                   Dm
 janji pingin setyo urip bebarengan
G                     C       Fm C
 nanging saikine dadi kenangan

       G                 Dm
kowe lungo ninggal aku loro
G                      C
 mergo aku wis kebacut tresno
Am                  Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti
G                  C    G
 piye kabarmu kowe saiki

[Reff]
   C                        Dm
 kangen saben dino karo kowe
   G                        C
 kangen ning ati loro rasane
  Am                         Dm
 awan bengi ming mikirke kowe
     G                   C G
 tresno ku ora ono liyane

   C                        Dm
 kangen saben dino karo kowe
  G                              C
 angin tolong sampekne ning de e
     Am                         Dm
 ngempet pingin ketemu ning loro
     G                      C
 tresno iki ra ono sing liyo

[Musik]
Am Em F G C
Am Em Dm G C 

G                    Dm
 kowe lungo ninggal aku loro
G                      C
 mergo aku wis kebacut tresno
Am                  Dm
 wis seprene suwene aku ra ngerti
G                  C    G
 piye kabarmu kowe saiki

[Reff]
   C                        Dm
 kangen saben dino karo kowe
   G                        C
 kangen ning ati loro rasane
  Am                         Dm
 awan bengi ming mikirke kowe
     G                   C  G
 tresno ku ora ono liyane

   C                        Dm
 kangen saben dino karo kowe
  G                              C
 angin tolong sampekne ning de e
     Am                         Dm
 ngempet pingin ketemu ning loro
     G                      C
 tresno iki ra ono sing liyo
     G                      C Cmaj7
 tresno iki ra ono sing liyo

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Happy Asmara, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Happy Asmara - Kangen De e ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Happy Asmara - Kangen De e adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Happy Asmara ?


Lihat semua Happy Asmara Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA