Chord Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Happy Asmara - Kue Klepon Enake Neng Njero Chord

Capo fret 5

[Intro]
Am F G Em Am
Am F G Em Am

[Verse]
Am               F
rasane pingin nyubo
G                 Em
pingin aku ngrasakke rasane
Am               F
nikmate jajane koyo opo
G              Em
enake kuwi ono ngendine

Am               F
terus uwis tak cubo
G              Em
akhire aku wis ngrasakke
Am              F
jebule pancen bener
G               Em
enake kuwi luar biasa

[Reff]
 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane
              Am
 enake neng njero

[Musik]
Am
Am F G Em
Am F G Em

Am               F
rasane pingin nyubo
G                 Em
pingin aku ngrasakke rasane
Am               F
nikmate jajane koyo opo
G              Em
enake kuwi ono ngendine

Am               F
terus uwis tak cubo
G              Em
akhire aku wis ngrasakke
Am              F
jebule pancen bener
G               Em
enake kuwi luar biasa

[Reff]
 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane

 Am
 kue kue klepon
 F
 pancen pancen enak
 G
 kue kue klepon
 Em
 pancen pancen nikmat

 Am
 kue kue klepon
 F
 legi nikmat neng njero
 G
 kue kue klepon
 Em
 lumer lumer rasane
              Am
 enake neng njero

[Outro]
Am

Lihat Semua Chord Happy Asmara


Chord Happy Asmara Lainnya