AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara - Umpomo Aku Mati Chord

[Intro]
Am G F
G  F G

[Verse]
Am                   Dm
jaremu aku sing enek ning atimu
G                   C
jaremu aku sing iso dadi jantungmu
   F                    C        Am
sliramu ning endi wis ra tau bali
Dm      E        F          E
atiku loro pas mok minggatno

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan
   F                   C           Am
pancen wis nasibe pancen wis dalane
  Dm     E        F       E
piye rasane yen dipisahne

[Chorus]
C                          G
ning endi tresno sing mbok rasakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene
        Dm
nanging aku sing loro
      F                  E
mergo kowe ngadoh ngelungo

C
ning endi
                       G
tresno sing mbiyen tak banggakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene
        Dm
mungkin tak mati wae
    F                 E
opo kowe bakal ndungokne

[Int]
Dm  Am  F  E
Dm  Am  F  E

Am                  Dm
setiaku iki opo wis dadi pungkasan
G                     C
pengorbananku opo wis dadi kenangan
   F                   C           Am
pancen wis nasibe pancen wis dalane
  Dm     E        F       E
piye rasane yen dipisahne

[Chorus]
C                          G
ning endi tresno sing mbok rasakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene
        Dm
nanging aku sing loro
      F                  E
mergo kowe ngadoh ngelungo

C
ning endi
                       G
tresno sing mbiyen tak banggakne
    F         G          C
kudune kowe saiki ning kene
        Dm
mungkin tak mati wae
    F                 E
opo kowe bakal ndungokne
     F    E
hooo wo o
Am                    F Am
umpomo mengko aku wis mati

Siapa Happy Asmara ?


Lihat semua Happy Asmara Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA