Chord Indah Permata - Angel Tuturanmu

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Indah Permata - Angel Tuturanmu Chord

[Intro]
G Bm C G
G Bm C D
G Bm C G
G Bm C D

[Verse]
G      Bm
ngel angel
        C          G
angel temen tuturanmu
G      Bm
ngel angel
        C           D
angel temen kandananmu

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
kerono sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep
                    G     D
sih tetep ora gelem nggugu

[Reff]
          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel
                 G     D
 angel temen tuturanmu

[Musik]
G Bm C G
G Bm C D
G Bm C G
G Bm C D

G      Bm
ngel angel
        C          G
angel temen tuturanmu
G       Bm
ngel angel
        C           D
angel temen kandananmu

Am         C             G
 sampe meniren rasane lambeku
              D         Am
kerono sering ngandani awakmu
          C             G
sampe meniren rasane lambeku
                 D
nanging kowe sih tetep
                    G     D
sih tetep ora gelem nggugu

[Reff]
          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel
                 G     D
 angel temen tuturanmu

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
   Am            Em
 kesel, kesel lambeku

          G
 tak kandani ora manut
        D
 tak omongi ora nurut
  C             D
 angel, angel, angel
                  G    D
 angel temen tuturanmu

[Outro]
G

Lihat Semua Chord Indah Permata


Chord Indah Permata Lainnya