Chord Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Intan Chacha - Onlinemu Kanggo Sopo Chord

Capo fret 1

[Intro]
Am Am G G Am
Am Am G G Am

[Verse]
        Am
aku ngerti jane kowe online
           Am
whatsappmu koyo ra tau leren
  G
saben aku whatsapp kowe
      G           Am
mbalesmu la kok suwe

       Am
suwe-suwe aku kok curiga
             Am
ning whatsappmu kok cowok semua
      G
aku wedi hati terluka
         G             Am
kagem cinta banyak lainnya

[Int]
F G Am

[Reff]
              Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
              Em
 ning whatsappmu enek mas joko
       Dm                      Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo

       Am
 ojo salah paham karo aku
        Em
 saktenane aku cinta kamu
  Dm           G        C
 aku takut kau menduakanku

[Musik]
Am Am G G Am
Am Am G G Am

        Am
aku ngerti jane kowe online
           Am
whatsappmu koyo ra tau leren
  G
saben aku whatsapp kowe
      G           Am
mbalesmu la kok suwe

       Am
suwe-suwe aku kok curiga
             Am
ning whatsappmu kok cowok semua
      G
aku wedi hati terluka
         G             Am
kagem cinta banyak lainnya

[Int]
F G Am

[Reff]
              Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
              Em
 ning whatsappmu enek mas joko
       Dm                      Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo

       Am
 ojo salah paham karo aku
        Em
 saktenane aku cinta kamu
  Dm           G        C
 aku takut kau menduakanku

              Am
 ning whatsappmu kok enek mas bejo
              Em
 ning whatsappmu enek mas joko
       Dm                      Am
 aku pingin ngerti jane kuwi sopo

       Am
 ojo salah paham karo aku
        Em
 saktenane aku cinta kamu
  Dm           G        C
 aku takut kau menduakanku


Lihat Semua Chord Intan Chacha


Chord Intan Chacha Lainnya