Kunci Gitar Konco Serawung Official - Kersane Gusti

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Konco Serawung Official - Kersane Gusti Chord

Capo fret 2

[Intro]
C
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
  C     G           Am   Em
kowe tau ono ning atiku
  F       Em       Dm        G
susah seneng dirasakke bareng
   C     G    Am            Em
mbiyen kowe sing tak impekke
F         Em        Dm         G
dulu berharap kau cinta terakhir

C      G           Am     Em
mas aku nyuwun ngapuro
 F        Em   Dm        G
uwes ngeliyo ning mburimu
 C      G        Am        Em
aku pengen bali koyo wingi
   F        Em    Dm      G
janji ora bakal tak baleni

      F     G
wes raiso nimas
    Em            Am
aku ra bakal neruske
      Dm       G       C
wes cukup monggo ro dee

[Reff]
   F         G            Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke
   Am              Dm
 kowe sing tak tresno
         G         C
 malah kowe balese pait

   F         G          Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am        Dm
 kowe karo dee
           G            C
 wes cukup tak ikhlaske wae

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

      F     G
wes raiso nimas
    Em            Am
aku ra bakal neruske
      Dm       G       C
wes cukup monggo ro dee

[Reff]
   F         G            Em
 jane kowe kuwi mung nyepelekke
   Am              Dm
 kowe sing tak tresno
         G         C
 malah kowe balese pait

   F         G          Em
 yowes ora popo uwis takdire
   Am        Dm
 kowe karo dee
           G            C
 wes cukup tak ikhlaske wae

   F          G
 sepurane kangmas
            Em        Am
 wes tak loske kowe luweh
  Dm          G        C
 ora maksud dolanan atimu

 F          G
 gandengo dee
          Em        Am
 pengenku mbaleni wingi
     Dm        G           C  A D
 aku ra iso aku yo nduwe ati

[Overtune]
   G         A           F#m
 kulinakke wae mlaku dewe dewe
    Bm          Em
 nderek kersane Gusti
       G            D
 ajeng pripun manut mawon

  G         A           F#m
 aku karo kowe mugo bahagia
     Bm           Em
 senajan wes ra sesandingan
   A             D
 kowe tetep ning ati
      Em
 ra sesandingan
   A             D
 kowe tetep ning ati
      Em
 ra sesandingan
   A             D -G D
 kowe tetep ning ati

Lihat semua Kunci Gitar Konco Serawung Official