Kunci Gitar Makjenggirat - Mending Karo Aku Chord





Ini adalah Chord atau Kunci Gitar dari lagu Makjenggirat - Mending Karo Aku.

Makjenggirat - Mending Karo Aku Chord

[Verse]
G     C
wis suwe aku
D          G
ngenteni kowe
D/F#   Em         C
tak pendem jero roso iki
     D            G
tak arep kowe ngerti

         G    C
lah wong pacaran
        D        G
kok ben dino kelaran
D/F#    Em    C
mending karo aku
         D        G
tak gawe seneng atimu

[Intro]
G C G C

G                    D
 timbangane kowe disio-sio
    Em                     C
kelaran mergo wis ra nyaman
   D          G
ra sah diterusno

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno
             Em
lambe iso ngucap
              C
tapi ati sing ngrasakno
  D           G    D-D-Em-D
kowe berhak bahagio

[Reff]
       G     C
 wis suwe aku
 D          G
 ngenteni kowe
        Em         C
 tak pendem jero roso iki
      D            G
 tak arep kowe ngerti

          G    C
 lah wong pacaran
         D        G
 kok ben dino kelaran
         Em    C
 mending karo aku
          D         G
 tak gawe seneng atimu

[Musik]
G C D G
Em C D G
G C D G
Em C D

G                    D
 timbangane kowe disio-sio
    Em                     C
kelaran mergo wis ra nyaman
   D          G
ra sah diterusno

                     D
tresno kuwi ra iso dipeksakno
             Em
lambe iso ngucap
              C
tapi ati sing ngrasakno
  D           G
kowe berhak bahagio

  Em         Bm
tulung sadaro
  C                  D
kowe mung digawe loro

[Reff]
       G     C
 wis suwe aku
 D          G
 ngenteni kowe
        Em         C
 tak pendem jero roso iki
      D            G
 tak arep kowe ngerti

          G    C
 lah wong pacaran
         D        G
 kok ben dino kelaran
         Em    C
 mending karo aku
          D         G
 tak gawe seneng atimu

        G     C
 (wis suwe aku)
  D          G
 (ngenteni kowe)
         Em         C
 (tak pendem jero roso iki)
       D            G
 (tak arep kowe ngerti)

          G     C
 lah wong pacaran
         D        G
 kok ben dino kelaran
         Em    C
 mending karo aku
          D         G
 tak gawe seneng atimu
         G     C
 mending karo aku
          D          G
 tak gawe seneng uripmu




Chord Gitar Terkait