Chord Melly In - Mung Janji

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Melly In - Mung Janji Chord

[Verse]
   Am         Dm
janji kowe uwis janji
  G         C
sehidup semati
 F             Dm            E
nanging kabeh iku yo mung janji

[Intro]
Am Dm G C
F Dm E

      Am
cukup pisan aku ngrasakke
     G                 C
loro ati ditinggal kekasih
Dm
jeru tenan rasane
 Am
ati wis ora karuan
     F               E   F G
awan bengi tetep kelingan

    Am
ora nyongko kowe mblenjanji
         G              C
senadjan aku sayang padamu
 F
opo aku kurang sayang
    E
nganti kowe tego mblenjani
      F     G     Am     
salah opo aku padamu

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm    E      Am
jalan fikir ora searah

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm            E
opo iki dalan uripku

[Reff]
    Am         Dm
 janji kowe uwis janji
   G         C
 sehidup semati
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji

   Am         Dm
 lali kowe uwis lali
   G       C
 karo aku iki
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni
   Am
 sayang

[Musik]
Am
Am Dm G C
F Dm E

  G
tangis batin ati iki
   C
cinta wis ora barengan
      Dm    E      Am
jalan fikir ora searah

  G
hubungan suwe tak bina
  C
nanging ra kuat bertahan
    Dm            E
opo iki dalan uripku

[Reff]
    Am         Dm
 janji kowe uwis janji
   G         C
 sehidup semati
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji

   Am         Dm
 lali kowe uwis lali
   G       C
 karo aku iki
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni

    Am         Dm
 janji kowe uwis janji
   G         C
 sehidup semati
  F             Dm            E
 nanging kabeh iku yo mung janji

   Am         Dm
 lali kowe uwis lali
   G       C
 karo aku iki
 F               Dm        E
 seng wis suwe setia ngenteni
   Am
 sayang

Lihat Semua Chord Melly In


Chord Melly In Lainnya