Chord Nina - Curug Cikaso

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Nina - Curug Cikaso Chord

[Intro]
Em C Em  C  Em
D  Am  Em
Am  C  Em
C  F  Em
         
[Verse]
C   Em
harita
     C                   Em
basa nganjang ka tempat eta
     D          Am            Em
hiji tempat wisata nu endah pisan
       Am
tempat ulin
      C                 Em
pamuruan mojang jeung lajang
       C           F         Em
hiji curugnu aya di pajampangan

C       Em
nya didinya
       C                 Em
kuring amprok jeung manehna
         D          Am          Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta
       Am        C             Em
terus kuring balaka nulis rumpaka
          C          F      G      Em   
keur manehna ngabudalkeun eusi rasa

        C
hiji waktu amnehna ngajak patepang
         Am       C   Em
tepang deui di tempat eta
     C
manehna balaka narima rasa
        Am        C       Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka

[Reff]
 D         Em
 curug cikaso
      Am            Em
 ngawitan urang patepang
 D       Em
 curug cikaso
        C            Em
 janten saksi cinta urang
 D         Em
 curug cikaso
     Am           Em
 pamageuh rasa duaan
 D       Em
 curug cikaso
     C             Em
 pamatri cinta munggaran

 C       Em
 curug cikaso
         C              Em
 urang silih patembal rasa
 C       Em
 curug cikaso
        C               Em
 nyadidinya paheutna cinta

[Musik]
Am Em Am C  B
C Em C  F G Em

C       Em
nya didinya
       C                 Em
kuring amprok jeung manehna
         D          Am          Em
neuteup imut mere sinyal geter cinta
       Am        C             Em
terus kuring balaka nulis rumpaka
          C         F              Em   
keur manehna ngabudalkeun eusi rasa

        C
hiji waktu amnehna ngajak patepang
         Am       C   Em
tepang deui di tempat eta
     C
manehna balaka narima rasa
        F         G       Em
rasa cinta nu aya dina rumpaka

[Reff]
 D         Em
 curug cikaso
      Am            Em
 ngawitan urang patepang
 D       Em
 curug cikaso
        C            Em
 janten saksi cinta urang
 D         Em
 curug cikaso
     Am           Em
 pamageuh rasa duaan
 D       Em
 curug cikaso
     C             Em
 pamatri cinta munggaran

 C       Em
 curug cikaso
         C              Em
 urang silih patembal rasa
 C       Em
 curug cikaso
        C         F     Em
 nyadidinya paheutna cinta


Lihat Semua Chord Nina


Chord Nina Lainnya