AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Pudjo Mardjoko feat. Sandy Ria Ervinna - Lilakno Wae Chord

[Intro]
F G C G/B Am G
F G C G

[Verse]
C
awan bengi
F G              C
 opo seng mbok tangisi
          F
nanging tetep aku
 G         C
ora biso ngerti
         F
opo seng mbok goleki
   G                   C  G
sliramu wes rak neng ati

C
akeh dino
F     G            C
 seng mbok buang sio-sio
       F
nuruti karepmu
 G            C
aku pancen ora biso
      F
uwes akeh wektu
     G                 C   G
seng mlaku tanpo tresnoku

[Reff]
 F        G
  lilakno wae
   C     G/B     Am
 cukup tekan semene
 F      G
  sepurane
     C    G/B        Am
 tresnoku rak kanggo kowe
   F            G          C
 lalekno seng wes mbok rasakke

[Musik]
F G C G/B Am
F G C

[Reff]
 F        G
  lilakno wae
   C     G/B     Am
 cukup tekan semene
 F      G
  sepurane
     C    G/B        Am
 tresnoku rak kanggo kowe

 F        G
  lilakno wae
  C        G/B       Am
 aku wes rak butuh kowe
   F            G          C
 lalekno seng wes mbok rasakke

 F        G
  lilakno wae
   C     G/B     Am
 cukup tekan semene
 F      G
  sepurane
     C    G/B        Am
 tresnoku rak kanggo kowe

 F        G
  lilakno wae
  C        G/B       Am
 aku wes rak butuh kowe
   F            G          C
 lalekno seng wes mbok rasakke
   F            G          C
 lalekno seng wes mbok rasakke

Siapa Pudjo Mardjoko ?


Lihat semua Pudjo Mardjoko Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA