AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ragil Kuning - Tresno Ora Kudu Duweni Chord

Capo fret 2

[Intro]
G C D G
Em Am D

[Verse]
   G                  Bm
janjine saiki wes tinggal janji
       Am                  D
tego tenan kowe wes mblenjani
   Bm                 Em
Gusti paring kulo kuat ati
       Am
kasunyatan iki
      D                G
aku kowe wes ra dadi siji

  G        Bm             Am
sedoyo coro wes tak lakoni
                D
ben awak dewe dadi siji
  Bm                   Em
tapi opo mungkin aku seng salah
        Am     D                G
lilo ikhlas aku tak seng ngalah

         Am
mung iso memandang
D        G
 seko kadohan
 Am       D
aku wes kadung
     G
berjuang dinggo bebrayan
   Am            D
nyatane kowe saiki
              G
lungo tanpo pamitan

[Chorus]
             C
jujur ora gampang
               D
nglalekke panjenengan
               G
butuh wektu ra sedelo
           Em
tetep kudu tak cobo
                 Am
senajan neng ati loro
                D
sembah sujud ku neng Gusti
                 G
mugi sliramu bahagia tekane pati

[Int]
C D

          G
jujur ora gampang
Em              Am     D G
 nglalekke panjenengan

   G                  Bm
janji saiki wes tinggal janji
       Am                    D
tego tenan kowe wes mblenjani
   Bm                 Em
Gusti paring kulo kuat ati
       Am
kasunyatan iki
      D                G
aku kowe wes ra dadi siji

         Am
mung iso memandang
D        G
 seko kadohan
 Am       D
aku wes kadung
     G
berjuang dinggo bebrayan
   Am            D
nyatane kowe saiki
              G
lungo tanpo pamitan

[Chorus]
             C
jujur ora gampang
               D
nglalekke panjenengan
               G
butuh wektu ra sedelo
           Em
tetep kudu tak cobo
                 Am
senajan neng ati loro
                D
sembah sujud ku neng Gusti
                 G
mugi sliramu bahagia tekane pati

  G          C
jujur ora gampang
               D
nglalekke panjenengan
                G
mungkin iki wes nasibku
                   Em
ikhlas pisah karo sliramu
             Am
iki wes kersane Gusti
           D
amergo tresno kuwi
             G
ora kudu duweni

         Am
mung iso memandang
       Bm
seko kadohan
    C             D
amergo tresno kuwi
             D# F G
ora kudu duweni

Siapa Ragil Kuning ?


Lihat semua Ragil Kuning Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA