AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ratna Antika - Mbelgedes Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am  Dm  Am
Am  Dm  Am
G  Am  G  Am

[Verse]
Am
 pingine HP nokia
                     Dm
ternyata kok malah oppo
                  F
tak pikir kowe setia
       G            Am
jebule mung koyo ngono

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
       G         Am
dari pada atiku ajur

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane

G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakne ngeloro ati

[Reff]
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm     G           Am
 urip bareng karo kowe

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm        G       Am
 ngopi ben adem atine

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                        Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                E
 eh kok malah kowe mengecewakan

[Musik]
Am  Am  Dm  Am
G  Am  G  Am

Am
 ibarate sego tiwul
                     Dm
dipangan ra nggawe sayur
                   F
luwih becik aku mundur
       G         Am
dari pada atiku ajur

G                   F
 janjimu koyo ning FB
                Dm
ra podo karo atine
                      Am
mbelgedes ra ono nyatane

G                  F
 cintamu mung imitasi
                        Dm
gampang luntur koyo klambi
                 Am
marakne ngeloro ati

[Reff]
 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis aku ra kere
 Dm     G           Am
 urip bareng karo kowe

 Am
 wis cukup sakmene
 Am
 wis tak tinggal wae
 Dm        G       Am
 ngopi ben adem atine

        Dm
 dari pada mikir pacar mikir bojo
                         Am
 sing tak cinta eh ternyata sontoloyo
         Dm
 ora ngerti yen dicinta yen disayang
                E
 eh kok malah kowe mengecewakan

[Outro]
Am

Siapa Ratna Antika ?


Lihat semua Ratna Antika Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA