Chord Relawan Asmara - Tresno Tenan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Relawan Asmara - Tresno Tenan Chord

[Intro]
Am D Bm Em
Am D G D

[Verse]
     G
perjuanganku
                  C
ora ndelok awan wengi
           -G/B   Am  
yo mung kanggo sliramu
D                    G D
 sing bakale tak enteni

  G
katresnanku
                    C
bondo dunyo tanpo wangen
          -G/B   Am
kanggo mbuktekke atiku
D                        G
 sing tresno marang sliramu

 Bm                  Em
udan bledeg tak adepi
  Bm                 Em
tangisku wis ora mili
         Am
nanging opo bukti
      D              G
koe malah ngeliyo ati

[Reff]
          C
 tresno tenan atiku
 D                      Bm
  kangen tenanan marang sliramu
 E              Am
  opo ra ngerti karepku
 D                 G   Dm
  opo ra ngerteni atiku

   G           C
 yowis tak sabari saiki
 D                 Bm
  remuk rosone ati iki
 E                Am    
  kabeh wis tak turuti
 D                 G
  ojo nyengsarake ati

[Musik]
Em C D G
Em C D G

 Bm                  Em
udan bledeg tak adepi
  Bm                 Em
tangisku wis ora mili
         Am
nanging opo bukti
      D              G
koe malah ngeliyo ati

[Reff]
          C
 tresno tenan atiku
 D                      Bm
  kangen tenanan marang sliramu
 E              Am
  opo ra ngerti karepku
 D                 G   Dm
  opo ra ngerteni atiku

   G           C
 yowis tak sabari saiki
 D                 Bm
  remuk rosone ati iki
 E                Am    
  kabeh wis tak turuti
 D                 G
  ojo nyengsarake ati
       Am
 wis cukup
 D               G
  ora usah dibaleni



Chord Relawan Asmara Lainnya