AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Rendy Phurrba - Sing Di Rindu Wis Due Bojo Chord

[Intro]
C  Am  F G  C

[Verse]
        C
iso ngendang ora iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F           C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm           G
sing di rindu wis due bojo

            C
nyangking ember ngiwo nengen
          Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        F             C
tuku lombok kurang duite
          Dm         C
jarene simbok durung jodone

       C                  Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       Em
kadung tresno ora biso nduweni
  F               C
kowe tak sayang sayang
Dm
aku ra keduman

[Chorus]
         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku rasane loro

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu yang ku sayangi

[Intro]
C  Am  F G  C

        C
iso ngendang ora iso nyuling
       Am
iso nyawang ra iso nyanding
          F           C
nandur jambu tukule mlinjo
           Dm           G
sing di rindu wis due bojo

            C
nyangking ember ngiwo nengen
          Am
lungguh jejer tak nggo tombo kangen
        F             C
tuku lombok kurang duite
          Dm         C
jarene simbok durung jodone

       C                  Dm
rasane loro ati nyawang kowe wis rabi
       Em
kadung tresno ora biso nduweni
  F               C
kowe tak sayang sayang
Dm
aku ra keduman

[Chorus]
         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku rasane loro

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu yang ku sayangi

         Dm
nandur pari dipageri boto
           Em
kadung tak pacari di rabi wong liyo
     F       G        C
loro atiku rasane loro

          Dm
godong klopo godonge pari
         Em
nganti tuwo aku ra bakal lali
      F        G         C
hanya dirimu yang ku sayangi
      F        G         C
hanya dirimu yang ku sayangi

[Outro]
C  Am  F G  C

Siapa Rendy Phurrba ?


Lihat semua Rendy Phurrba Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA