Chord Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Rosynta Dewi - Cobo Kowe Dadi Aku Chord

[Intro]
C  Em  F  G
C Em Am  F  G

[Verse]
C                  Am
aku ngiro aku sing ditresnani
F                  Dm
aku ngiro aku sing disayangi
Em                  Am
nanging saiki aku iki wes ngerti
   F                  G
nyatane aku mung diapusi

C                 Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno
  F                        Dm
nanging nyatane aku mbok gawe loro
   Em                    Am
tembung tresnomu mung abang abang lambe
   F                 G
mergo janjine seje karo nyatane

[Chorus]
       Em             Am
cubo kowe sing dadi aku
      F             G
opo kowe gelem diapusi
      Em            Am
opo kowe ra nduwe ati
         F              G
nganti tego gawe loro ati

       Em           Am
cubo kowe ngerti atiku
         F               G
mung awakmu sing ning atiku
       Em              Am
tego tenan kowe karo aku
       F               G
opo pancen iki wes nasibku

[Int]
C  Em  F  G
C Em Am  F  G

C                 Am
ora pisan pindo kowe ngomong tresno
  F                        Dm
nanging nyatane aku mbok gawe loro
   Em                    Am
tembung tresnomu mung abang abang lambe
   F                 G
mergo janjine seje karo nyatane

[Chorus]
       Em             Am
cubo kowe sing dadi aku
      F             G
opo kowe gelem diapusi
      Em            Am
opo kowe ra nduwe ati
         F              G
nganti tego gawe loro ati

       Em           Am
cubo kowe ngerti atiku
         F               G
mung awakmu sing ning atiku
       Em              Am
tego tenan kowe karo aku
       F               G
opo pancen iki wes nasibku
       C
opo nasibku


Lihat Semua Chord Rosynta Dewi


Chord Rosynta Dewi Lainnya